Atelier Plan B

Creativiteit met een visie

Over Nicolle Bogers

Nicolle is geboren in Breda. Als kind tekent en schildert ze graag. Zo leert ze dat ze met haar creativiteit kan weergeven wat ze voelt en ervaart. Als puber begint Nicolle met het schrijven van een dagboek. Zo kan ze haar ervaringen ook op papier kwijt. Ze schrijft regelmatig gedichten. Nicolle danst ontzettend graag. Ze wordt er altijd vrolijk van om zichzelf op verschillende manieren te uiten. Op straat speelt Nicolle veel met kinderen en organiseert ze spelmiddagen, poppenkast en toneelvoorstellingen.

Het ontstaan van Atelier plan B   

Door  het oprichten van Atelier plan B is Nicolle in de gelegenheid om workshops aan te bieden in het onderwijs. De workshops zijn gevormd door haar jarenlange evaring in de kinderopvang en de diverse opleidingen die ze gevolgd heeft. De kerndoelen zijn tevens verwerkt in deze workshops. Nicolle is therapeute, beweging & creatief coach .

Zo is een werkvorm ontstaan die origineel is en veel creatieve mogelijkheden biedt aan kinderen om zichzelf te uiten en om hun talenten te ontwikkelen. Door de themagerichte aanpak worden kinderen spelenderwijs  begeleid om samen te werken.